Blog - artificiinunta.ro

Cel mai frumos foc de artificii realizat de Trust FireWorks, va dorim vizionare placuta si va mai asteptam si cu ocazia altor evenimente.
foc de artificii


Va invitam Duminica 20 septembrie 2015, ora 20.00 in Parcul Kiseleff, cu ocazia Rural Fest 2015, iar la final un spectaculos foc de artificii cu durata de 3 minute va fi creat special pentru dvs. de Trust Fireworks.Duminica, 20 septembrie 2015, în intervalul 9:00 – 20:00, Soseaua Kiseleff va fi închisa circulatiei auto pe portiunea dintre piata Victoriei si str. Arh. Ion Mincu pentru a face loc satului din mijlocul capitalei.
RuralFest urmareste sa refaca legatura dintre locuitorii din mediul urban si sursa lor de hrana si încurajeaza alegerile sanatoase în privinta alimentatiei, protejarea mediului înconjurator si utilizarea sustenabila a resurselor naturale.
De-a lungul a zece ore, iubitorii de natura si traditie care vor veni la RuralFest vor fi imbiati de circa 200 de expozanti sa participe la:
* un târg al micilor producători din intreaga tara;
* expozitii cu vanzare de produse traditionale, naturale sau ecologice, de la fructe si legume pana la delicatese de panificatie, carnati, bulz, sarmale, uleiuri presate la rece sau produse cosmetice din miere si lavanda;
* expozitie si demonstrasii mestesugaresti;
* restaurante cu preparate traditionale din diferite regiuni ale tarii;
* standuri ale ambasadelor statelor membre UE in Romania, cu produse specifice tarilor lor;
* prezentari si demonstratii ale ONG-urilor interesate de pastrarea valorilor romanesti si viata sanatoasa;
* un spatiu special amenajat al Ministerului Agriculturii si Dezvoltsrii Rurale (un cort de 200mp, amplasat în alveola centrala), în care se vor desfasura prezentari, dezbateri si vor avea loc degustari de produse romanesti în curs de a obtine recunoastere europeana (sisteme de calitate IGP si DOP) si din zone cu inalta valoare naturala;
* microferma de animale;
* jocuri si ateliere pentru copii;
* program artistic, pe scena din zona centrala, sustinut de trupe de muzica si ansambluri de dansuri traditionale.
* RuralFest se va încheia la ora 20:00, cu un concert sustinut de Taraf de Haidouks.

si un mare foc de artificii marca Trust Fireworks.